Ünnepi előadássorozattal várjuk közönségünket!

2020. 12. 22.

December 23-tól január 3-ig naponta több, különböző korosztályoknak szóló online előadást kínál nézőinek a Kolibri Színház.

Az egyedülállóan gazdag programban többek között olyan legendás előadások szerepelnek, mint a Molnár Piroska főszereplésével látható Bors néni, az Emil és a detektívek, a Cyber Cyrano, valamint a Marék Veronika népszerű gesztenye-hőseit megelevenítő Kippkopp mesék. A társulat egy igazi karácsonyi történettel is készül: a világhírű, Nobel-díjas svéd írónő, Selma Lagerlöf műve alapján született A karácsonyi rózsa legendája című előadás többkamerás felvételét most először láthatja a közönség.

Elöljáróban íme egy kis kedvcsináló az előadáshoz:

A teljes ünnepi online program itt olvasható:

december 23-24.

            Kippkopp gyerekei

            Emil és a detektívek

december 25-26-27.

            A karácsonyi rózsa legendája

            Bors néni

december 28-29.

            A karácsonyi rózsa legendája

            János vitéz

            Tekergő

december 30-31.                                           

            A karácsonyi rózsa legendája

            Macska voltam Londonban

            Százlábúak láb alatt

január 1-2-3.                                                 

            A karácsonyi rózsa legendája

            Kippkopp és Tipptopp

            Cyber Cyrano

Az előadások az első nap reggel 8 órától az utolsó nap éjfélig tekinthetők meg. Jegyek az InterTicket (jegy.hu) rendszerén keresztül vásárolhatók:

https://online-kolibriszinhaz.jegy.hu/#/event

A felvétel megtekintéséhez családonként elegendő egy jegyet megvásárolni, bármelyik kategóriából. A Kolibri Színház a normál jegyek mellett családi, illetve támogatói jegyet is elérhetővé tesz azok számára, akik ezúton kívánják támogatni a társulat további munkáját.

Az online előadások mellett az ünnepek alatt is folytatódik a Kolibri MobilMesék című napi, ingyenes online sorozatunk, amelynek keretében a Kolibri Színház művészei és vendégművészei naponta egy-egy mesével, verssel vagy dallal jelentkeznek, amelyeket saját otthonukban, mobiltelefonnal vesznek fel. A MobilMeséket a Kolibri YouTube-csatornáján és Facebook oldalán láthatja a közönség minden hétköznap este 6 órakor.

A Kolibri MobilMesék eddigi epizódjai ide kattintva tekintehetők meg.