Hétvégén Kippkopp és Tipptopp, Macska voltam Londonban és Cyber Cyrano!

2020. 12. 14.

E hétvégén ismét három különböző korosztálynak kínálunk online előadásokat, amelyek december 18. este 6 órától december 20. vasárnap éjfélig tekinthetők meg.

Kippkopp és Tipptopp

Az ovisoknak a Kippkopp és Tipptopp című előadásunkat ajánljuk, amelyben Marék Veronika népszerű gesztenye-hőseit kísérhetjük el kalandos, zenés kirándulásra.

Kippkopp és Tipptopp

Macska voltam Londonban

A Macska voltam Londonban, a Kolibri Színház több mint hét éve futó sikerdarabja elsősorban a kisiskolás korosztálynak készült, Novák János rendezésében.  Paul Gallico világsikerű regényének (Jennie, te drága) zenés színpadi feldolgozása a távoli Londonba kalauzolja el nézőit: „alulnézetből” ismerhetjük meg a várost, egy macskalány és egy macskává lett kisfiú szemével. Torokszorító érzelmek, izgalmas kalandok, remek dalok – minden, ami egy valamire való gyerekmusicalt szerethetővé tehet.

Macska voltam Londonban

Cyber Cyrano című ifjúsági előadásunk, Tasnádi István író és Vidovszky György rendező közös munkája, a Z generációról, az információs kor szülötteiről szól, akiknek az életét és személyiségfejlődését alapvetően meghatározzák az online közösségi oldalak. A tíz éves sikerszériát befutott, többszörös díjnyertes alkotást most felvételről láthatják nézőink a Kolibri online színházterében! 

 

Cyber Cyrano

Az online előadások december 18. péntek 18 órától december 20. vasárnap éjfélig érhetők el.

Jegyek az InterTicket (jegy.hu) rendszerén keresztül vásárolhatók:

https://online-kolibriszinhaz.jegy.hu/#/event

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik úgy döntöttek, hogy előadásainkra családi vagy támogatói jegyet vásárolnak és ezzel segítik társulatunk további működését!