Három online előadással indítjuk az új évet!

2021. 01. 05.

Kippkopp gyerekei, Emil és a detektívek és Kövek című előadásainkkal indul januári online műsorunk, amelyek január 8. péntek este 6 órától január 10. vasárnap éjfélig lesznek láthatók.

Magunk mögött hagytuk a minden szempontból egyedülálló, kihívásokkal és nehézségekkel teli 2020-as évet, amiből csak az olyan jó dolgokat szeretnénk megőrizni az idei évre, mint az online előadások és a Kolibri MobilMesék, amelyek által rendszeresen találkozhattunk közönségünkkel – ha személyesen egyelőre nem is, legalább az online térben.

A hagyományt tovább folytatva e hétvégén ismét három különböző korosztálynak kínálunk egy-egy előadást felvételről:

Kippkopp gyerekei

Ovis nézőinknek a Marék Veronika népszerű meséjéből készült Kippkopp gyerekei című előadásunkat ajánljuk, amelyben Kippkopp és Tipptopp kalandos története öt kis gesztenyegyerekkel kibővülve folytatódik.

Kippkopp gyerekei

Emil és a detektívek

Erich Kästner klasszikus ifjúsági regényének színpadi feldolgozását 2010-ben mutatta be a Kolibri Színház, Novák János rendezésében. A több évadon keresztül futó sikerdarabot most online színházterünkben élvezhetik kisiskolás nézőink. 

Emil és detektívek

Kövek

Tom Lycos és Stefo Nantsou Kövek című ifjúsági darabja két kamaszfiúról szól, akik unalomból gyilkossá válnak… A megtörtént esetet feldolgozó ausztrál krimit Európa-szerte – így a Kolibri Színházban is – telt házakkal játszották.

Kövek

Az online előadások január 8. péntek 18 órától január 10. vasárnap éjfélig érhetők el.

Jegyek az InterTicket (jegy.hu) rendszerén keresztül vásárolhatók:

https://online-kolibriszinhaz.jegy.hu/#/event

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik úgy döntöttek, hogy előadásainkra családi vagy támogatói jegyet vásárolnak és ezzel segítik társulatunk további működését!

Az online előadások mellett idén is folytatódik a Kolibri MobilMesék című napi, ingyenes online sorozatunk, amelynek keretében a Kolibri Színház művészei és vendégművészei naponta egy-egy mesével, verssel vagy dallal jelentkeznek, amelyeket saját otthonukban, mobiltelefonnal vesznek fel. A MobilMeséket a Kolibri YouTube-csatornáján és Facebook oldalán láthatja a közönség minden hétköznap este 6 órakor.

A Kolibri MobilMesék eddigi epizódjai ide kattintva tekinthetők meg.

Jó szórakozást kívánunk online programjainkhoz!