Megjelentek a várva várt Kolibris CD-k!

2016. 11. 23.

Az ünnepekre két különleges kiadvánnyal szeretnénk kedveskedni közönségünknek: az egyik CD-n az Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak című előadásunkban elhangzó dalokat gyűjtöttük össze, a másikon pedig a Locspocs, a kis tengeri szörny és A medve, akit Vasárnapnak hívtak című előadásaink dalaiból hallhattok válogatást.

Régi ígéretünket teljesítjük azzal, hogy e három népszerű előadásunk dalait immár CD formájában is elérhetővé tesszük nézőink számára.

emilia-cd-ny_page_1_cut   

Sokszor hallottuk, ahogy a gyerekek a nézőtérről kifelé jövet önfeledten dúdolják az előadásban hallott dalokat. Rájuk gondolva jelentettük meg ezt a két zenei kiadványt, amely két külön korosztálynak szól: az Emília és az angyal, aki Körmöczi Györgynek hívnak című előadásunk dalait tartalmazó CD-t elsősorban 7-10 éveseknek ajánljuk, míg a Locspocs, a kis tengeri szörny és A medve, akit Vasárnapnak hívtak előadásaink dalaival inkább a 4-8 éveseknek szeretnénk kedveskedni.

locspocs-medve-cd-ny_page_1_cut

Novák János dallamai, Kolozsi Angéla, Gimesi Dóra és Horváth Péter szövegével, a Kolibri Színház színészeinek és zenészeinek előadásában kivételes zenei élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt – akár látták már az előadásainkat, akár csak most kapnak kedvet hozzá!

A CD-k megvásárolhatók a Kolibri Színház közönségszervezésén a Jókai tér 10. szám alatt.

Jó szórakozást, vidám zenehallgatást kívánunk!