Jegyvisszaváltással kapcsolatos információk

2020. 11. 13.

Az új járványügyi rendelet alapján december 18-ig minden előadásunk elmarad. Az alábbiakban a pénztárunkban, a jegyirodákban és online vásárolt jegyek visszaváltásának lehetőségeiről tájékoztatjuk kedves közönségünket.

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a november 10-én hatályba lépett új kormányzati rendelet értelmében a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház előadásai 2020.december 18-ig mindhárom játszóhelyen elmaradnak. A megvásárolt jegyek árát visszafizetjük, az alábbi módokon:

A pénztárunkban vásárolt jegyek árát visszautaljuk. Ez ügyben kérjük, vegyék fel a kapcsolatot jegypénztárunkkal telefonon vagy email-ben!

A jegyek személyes visszaváltására jelenleg nem tudunk lehetőséget biztosítani. A visszautalás folyamatos, de időigényes, ezért megértésüket kérjük.

Az online jegyvásárlóknak az InterTicket Kft. (jegy.hu) automatikusan jóváírja a jegyek árát. (Arra a bankkártyára írja jóvá az összeget, amellyel a vásárlás történt. Erről külön értesítést nem küldenek.)

A visszautalási idő a nagyszámú visszaváltás miatt 30-60 nap is lehet. Türelmüket köszönjük!

Akik a november 21 – december 18. közötti időszakra vásároltak online jegyet, a visszautalás ügyében nem kell nyilatkozniuk, ez automatikusan történik.

A jegyirodákban vásárolt jegyek árát a jegy.hu oldalán szereplő űrlapon lehet visszaigényelni december 8-ig – itt:

https://www.jegy.hu/articles/810/a-kolibri-szinhaz-kozlemenye 

A december 18-át követő időszakra kitűzött előadásainkról később döntünk, a járványhelyzethez igazodva.

Amennyiben kérdésük van, elérhetnek minket a kolibriszervezes@gmail.com email címen, illetve a +3630 6377483,  és a +3613110870 telefonszámokon hétköznap 10:00-16:00 óra között.

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk! Addig is szeretettel várunk mindenkit online programjainkon, amelyekről folyamatosan hírt adunk!

A Kolibri Színház Társulata