Nézői tájékoztató

2020. 11. 12.

A tegnapi naptól érvényes kormányrendelet alapján 2020. december 18-ig minden előadásunk elmarad, viszont az online térben ismét jelentkezünk a Kolibri MobilMesékkel, valamint előadásfelvételeket és élő közvetítéseket kínálunk nézőinknek.

Kedves Közönségünk!

A november 10-én hatályba lépett új kormányzati rendelet értelmében tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. december 18-ig meghirdetett előadásaink mindhárom játszóhelyünkön elmaradnak. A jegyek visszaváltásának lehetőségeiről hamarosan tájékoztatjuk az érintetteket.

A megváltozott körülmények között is szeretnénk azonban nézőinknek tartalmas színházi élményt nyújtani, ezért az elkövetkező időszakban online szolgáltatásokkal készülünk. Hétfőtől újraindítjuk Kolibri MobilMesék című, tavasszal megkezdett, nagysikerű sorozatunkat, amelyben művészeink naponta egy-egy mesével kedveskednek a gyerekeknek. Emellett hozzáférhetővé tesszük felvételről népszerű korábbi előadásainkat, terveink szerint – és a jogtulajdonosokkal való megállapodás függvényében – a Bekkankó, A trollgyerek, a Macskák társasága, az Emil és a detektívek, a Százlábúak láb alatt és a Szentivánéji álom című produkciókat, valamint az ifjúsági darabok közül a Cyber Cyranót, a Köveket és a Csöngőt. Élő internetes közvetítésekkel is jelentkezünk: novemberben a Mágikus állatok iskoláját, míg decemberben a Macska voltam Londonban és az októberben bemutatott Egy kupac kufli című előadásunk streamelését tervezzük.

Az előadásfelvételek és az élő közvetítések az InterTicket (Jegy.hu) felületén lesznek megvásárolhatók. Kérjük, rendszeresen figyeljék ezzel kapcsolatos tájékoztatásunkat a honlapunkon és a Facebook oldalunkon!

Megértésüket köszönjük! Hamarosan találkozunk a Kolibri online színházterében!

A Kolibri Színház társulata