Újra indul a Kolibri MobilMesék!

2020. 11. 16.

November 16-tól újra látható népszerű online sorozatunk, amelyben a Kolibri Színház művészei naponta egy-egy mesével kedveskednek közönségünknek. Nézzetek minket minden nap este 6 órától a Kolibri Színház Facebook oldalán és Youtube csatornáján!

A járványügyi szigorítások miatt a színházak átmenetileg bezárnak, de mi a kényszerszünet alatt is szeretnénk veletek maradni és tartalmas ‘kolibris’ élményekkel színesíteni az otthon töltött napokat – ha nem személyesen, hát online!

Ezért újra indítottuk tavasszal már nagy sikerrel futott napi online sorozatunkat, a Kolibri MobilMeséket, amelyben társulatunk tagjai minden nap egy-egy mesével, verssel vagy dallal jelentkeznek, amelyeket saját otthonukban, mobiltelefonnal vesznek fel nektek. Ezeket a MobilMeséket a YouTube csatornánkon és a Facebook oldalunkon nézhetitek meg, minden hétköznap este 6 órától.

Novák János igazgató úr beköszöntőjét és az első márciusi MobilMesét az alábbi linken láthatjátok:

A további MobilMesék közül is válogathattok az alábbi lejátszási listában, amely folyamatosan bővül majd az új mesékkel:

Kolibri MobilMesék Playlist

Napi mesesorozatunk mellett hétvégénként hozzáférhetővé tesszük felvételről népszerű korábbi előadásainkat, terveink szerint – és a jogtulajdonosokkal való megállapodás függvényében – a Bekkankó, A trollgyerek, a Macskák társasága, az Emil és a detektívek, a Százlábúak láb alatt és a Szentivánéji álom című produkciókat, valamint az ifjúsági darabok közül a Cyber Cyranót, a Köveket és a Csöngőt.

Élő internetes közvetítésekkel is jelentkezünk: novemberben a Mágikus állatok iskoláját, míg decemberben a Macska voltam Londonban és az októberben bemutatott Egy kupac kufli című előadásunk streamelését tervezzük.

Az előadásfelvételek és az élő közvetítések az InterTicket (Jegy.hu) felületén lesznek megvásárolhatók, erről rendszeresen tájékoztatjuk nézőinket.

Fogadjátok szeretettel online programjainkat, és bízzunk közösen abban, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk előadásainkon!