Ismét három online előadást tűzünk műsorra a hétvégén!

2021. 01. 21.

A százlábúak láb alatt, a Macska voltam Londonban és a Völgyhíd január 22. péntek 18 órától 24. vasárnap éjfélig lesz látható.

Népszerű hagyományunkat folytatva e hétvégén ismét különböző korosztályoknak kínálunk előadásokat videó stream formájában:

Százlábúak láb alatt:

„Antverpen verébnek, Mihéjev macskának és Vászjának, az ezerjófűnek nem volt könnyű élete. De aztán összetalálkoztak. Otthont teremtettek. És minden sokkal szebb lett. Mígnem közös lakásukban felbukkan Marija Szemjonovna százlábú az ő népes családjával: sok-sok, rengeteg százlábúval… és az élet újra nagyon nehézzé válik.”

Ljudmila Ulickaja meséjét Kolozsi Angéla alkalmazta színpadra, a rendező Tisza Bea.

Százlábúak láb alatt

Macska voltam Londonban:

A Macska voltam Londonban a Kolibri Színház több mint hét éve futó sikerdarabja elsősorban a kisiskolás korosztálynak készült, Novák János rendezésében.  Paul Gallico világsikerű regényének (Jennie, te drága) zenés színpadi feldolgozása a távoli Londonba kalauzolja el nézőit: “alulnézetből” ismerhetjük meg a várost, egy macskalány és egy macskává lett kisfiú szemével. Torokszorító érzelmek, izgalmas kalandok, remek dalok – minden, ami egy valamire való gyerekmusicalt szerethetővé tehet.

Macska voltam Londonban

Völgyhíd:

„A középiskolás Péter kollégista Veszprémben. Apja üzletember – a fiú nyaranként a vállalkozásaiban segédkezik -, anyja háziasszony. Jó tanuló, szófogadó gyerek, aki nem osztja barátja, Deda mindennel szemben ellenséges, lázadó, lázító véleménynyilvánításait. Szerelme, Zsófi társaságához a lány szerint már-már túlontúl ragaszkodik. Mindig előbb érkezik a találkozókra, és vár…”

Háy János Völgyhíd című színdarabja a legjobb új magyar drámaként elnyerte a Kritikusok Díját.

A 15 éves kortól ajánlott előadást Bagossy László rendezésében láthatja a közönség.

Völgyhíd

Az online előadások január 22. péntek 18 órától január 24. vasárnap éjfélig érhetők el.

Jegyek az InterTicket (jegy.hu) rendszerén keresztül vásárolhatók:

https://online-kolibriszinhaz.jegy.hu/#/event

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik úgy döntöttek, hogy előadásainkra családi vagy támogatói jegyet vásárolnak és ezzel segítik társulatunk további működését!