Együttműködés, ifjúsági színház és ifjúsági színjátszás – azaz KOLIBRI mindenhol!

2018. 04. 16.

Színházi nevelési szakembereink, Gyevi-Bíró Eszter és Eck Attila számos díjat nyertek az I. Országos Diákszínházi Fesztiválon a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium tanáraiként, 11. osztályos csoportjaikkal.

A Kolibri Színház büszke arra, hogy színházi nevelési szakemberei a drámapedagógia több területén is magas színvonalú munkát végeznek: Gyevi-Bíró Eszter, a Kolibri Színház színházi nevelési koordinátora és Eck Attila drámapedagógus, dramaturg a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium színészmesterség/rendező tanáraiként, 11. osztályos csoportjaikkal csodás eredményeket értek el a hétvégén Miskolcon megrendezett első Országos Diákszínházi Fesztiválon.

Előadásaikat több díjjal is jutalmazták: Gyevi-Bíró Eszter rendezése, a MEZŐK FEHÉR LOVAGJA elnyerte a legjobb színésznő díját (Moksony Millia), a legjobb dramaturgia díját (Gyevi-Bíró Eszter), valamint a rendezvény Fődíját, melynek részeként az előadás meghívást kapott a 11. Ördögkatlan Fesztiválra.

Eck Attila SAGA című rendezése megkapta a legjobb csoportnak járó díjat és a legjobb térszervezés díját, valamint elnyerte a fesztivál másik Fődíját, melynek eredményeként az előadás bekerült a Miskolci Nemzeti Színház 2018/19-es évadtervébe.

Gratulálunk nekik az elismerésekhez! Gratulálunk szakmai partnerünknek, a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnáziumnak!