Egy péntek este története – Stúdiósunk jelenti Békásról

2013. 11. 11.

Stúdiósunk, Zoi Efstrtiadu rövid írását tesszük közzé arról, hogy mi jó is van a világon…

zoi2

 Zoi, a Mario és a varázsló című előadás előtt

 

 

Stúdiósunk, Zoi Efstrtiadu rövid írását tesszük közzé:

 

“Milyen érdekes egy péntek este… Mai élményem következik Békás Getto-cityből:
Éppen megyek le a sarki kocsmaközértbe, hogy bevásároljak a mai házibulimra magamnak. Először a lépcsőházban találkoztam egy kislánnyal, aki éppen világgá készült menni. Volt nála egy szatyor, amibe kekszet és kakaót csomagolt magának. Apukája kabátját és anyukája magassarkú csizmáját viselte. Kicsit beszélgettünk, aztán visszaküldtem fogkrémért és fogkeféért, mondván, én is csináltam ilyet gyerekkoromban és nagyon fontos dolog a fogkefe, menjen haza érte. (Remélem a szülei utána lebeszélték a világgá menésről… Egyébként egyszer majdnem a villanykapcsoló szekrényben aludtam, pont ezért, mert senki nem küldött haza, a büszkeségem meg nem engedte, ezért mentem haza én is a fogkefémért, aztán otthon marasztaltak. Szerencsére.)

 

studiosok

Stúdiósaink, a Bors néni előadás előtt

 

Na, akkor végre lejutok a kisközértbe. Már éppen fizetnék, amikor eszembe jut, hogy popcorn is kell, de olyan magasan volt, hogy nem értem el, ezért a span közértes manusz segített, és alkalom nyílt egy kis csevegésre. Megjegyezte, milyen kalózos vagyok, mint Jack Sparrow El is mehetnék a Karib-tengerre. Erre mondtam, hogy sajnos csak Tallagalláig megyek holnap Bors nénivel.

És akkor a mögöttem álló, enyhén ittas állapotban lévő alkoholos páragőzt eregető hölgy elkezdi rekedtes mély basszus hangján: – Ami jóóó van a világon….!
Na, szóval… Békás city, így szeretlek!”