A Magyar Rákellenes Ligának adományoztuk a Bajusznaptárból befolyó összeget

2019. 01. 11.

Ma adták át a Kolibri Színház műszaki munkatársai a tavaly Movemberre készült 2019-es Bajusznaptárból befolyó összeget Rozványi Balázsnak, a Magyar Rákellenes Liga elnökének.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, színházunk hat műszaki munkatársa – Farkas Zoltán, Gruber Norbert és Viosz Tamás díszítők, Szőke Béla és Major Sándor színpadmesterek, valamint Pignitzky Ádám világosító – a nemzetközi Movember mozgalomhoz csatlakozva novemberben bajuszt növesztettek, hogy így hívják fel a figyelmet a férfiak rákos megbetegedései elleni harcra. Különböző bajuszos, filmes és sportoló karakterek bőrébe bújva fotósorozatot, ebből pedig egy falinaptárt készítettek. 

A Bajusznaptár fotóit és a promóciós videót Albert Kinga készítette, Alexics Rita pedig a fiúk stylistjaként működött közre. A kiadványt a szentendrei Technova Digitális Nyomda szponzorálta.

Kolibri Bajusz Naptar 2019

A megrendelhető naptárakból és a gyűjtésből 195.000 forint jött össze, amit színházunk a Magyar Rákellenes Ligának adományozott. Az összegből az egyesület a prosztatarák szűrésére (PSA) alkalmas berendezést vásárol.

Képünkön Farkas Zoltán, a Bajusznaptár-kampány szervezője (balra)  és Major Sándor (jobbra) átnyújtják az adományt Rozványi Balázsnak, a Magyar Rákellenes Liga elnökének (középen).

Gratulálunk a Kolibri műszaknak a sikeres jótékonysági kampányért!