Tájékoztató az online vásárolt jegyek visszaváltásáról

2020. 04. 01.

Tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy az interneten vásárolt jegyek árát a szolgáltató automatikusan visszautalja, kivéve ha Önök úgy döntenek, hogy ezzel az összeggel a Kolibri Színházat kívánják támogatni. Felajánlásaikat előre is köszönjük!

Ahogy korábbi közleményünkben már értesültek róla, a Kolibri Gyermek-és Ifjúsági Színház előadásai a koronavírus-veszélyhelyzet miatt mindhárom játszóhelyen elmaradnak.       

Az interneten vásárolt jegyek (Jegy.hu vagy kolibriszinhaz.hu oldalon) esetében a szolgáltató, az InterTicket Kft. automatikusan visszautalja a jegyek árát. (Arra a bankkártyára írja jóvá az összeget, amellyel a vásárlás történt.) Önöknek csak akkor van tennivalójuk, ha az alábbiakban részletezett módon le kívánnak mondani a visszautalásról. 

A visszautalási idő a nagyszámú visszaváltás miatt 30-60 nap is lehet. Türelmüket köszönjük!

A már közzétett, érintett előadások március 14-től április 30-ig ide kattintva elérhetőek.

A Kolibri Színház döntése értelmében az érintett produkciókra online vásárolt jegy(ek) árát automatikusan visszautalja az InterTicket. Amennyiben a jegy(ek) árával támogatná a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházat, kérjük, töltse ki az InterTicket alábbi linken található lemondó nyilatkozatát.

A lemondást az adott előadást követő 3 hétig teheti meg, ezután automatikusan megindul a visszautalás.

Előre is köszönünk minden nagylelkű felajánlást!