Nincsenapám, seanyám könyvbemutató a Kolibri Színházban

2016. 10. 29.

November 11-én dupla könyvbemutatót tartunk a Tilos az Á Könyvekkel közös szervezésben.

Szeptember 30-án mutattuk be és azóta is nagy sikerrel játsszuk a Kolibri Pincében Szabó Borbála Nincsenapám, seanyám című darabját Vidovszky György rendezésében. A drámaszövegből azóta megszületett a regény is, amely a Tilos az Á Könyvek gondozásában jelent meg az elmúlt napokban.

nasa-konyvborito

November 11-én a Kolibri Színház ad otthont annak a kettős könyvbemutatónak, amelyen Szabó Borbála Nincsenanyám, seapám című könyvén kívül megismerhetjük Nényei Pál Az irodalom visszavág 2. című új kötetét is. Az eseményen közreműködnek színházunk művészei, Ruszina Szabolcs és Szanitter Dávid, valamint Dióssy Gábor színész.

img_4644

Szanitter Dávid és Ruszina Szabolcs a Nincsenapám, seanyám című előadásban (fotó: Bottyán Marcell) 

A Tilos az Á Könyvek beharangozója az eseményről:

„Ezen az estén különleges módon bemutatkozik két várva várt könyvünk: Szabó Borbála: Nincsenapám, seanyám és Nényei Pál: Az irodalom visszavág 2. – A Paradicsomkerttől a Pokol kapujáig.
A Kolibri színház művészei – Ruszina Szabolcs, Szanitter Dávid, és Dióssy Gábor – keltik életre, ami a könyvekből kimaradt.
Lesz virtuális irodalmi tűzijáték, ki- és becsengetés, kerekasztal beszélgetés, jelenetek kicsit másképp, macskák és még sok minden. Az is kiderül, hogy az író a színész, vagy a színész az író? És vajon mit tudnak az illusztrátorok?”

Mindez kiderül november 11-én 18:00 órától a Kolibri Színházban!

A könyvbemutatóra mindenkit szeretettel várunk!