Mostantól letölthető és mobil alkalmazáson keresztül is elérhető a Biennálé teljes programja!

2022. 03. 26.

Elkészült a teljes műsor, az előadások és szakmai programok részletes leírásával, korcsoportok, helyszínek és időpontok szerinti bontásban. Böngésszetek, válogassatok és gyertek el a X. Kaposvári ASSITEJ Biennáléra március 28. és április 3. között!

A Kolibri Színházban működő  ASSITEJ Magyar Központ és a kaposvári Csiky Gergely Színház immár tizedik alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb gyermek- és ifjúsági színházi seregszemléjét. A versenyben szereplő előadások és színházi-nevelési programok mellett meghívott külföldi előadásokat is láthat, valamint változatos szakmai programokon vehet részt a közönség – amint erről korábbi cikkünkben már részletesen beszámoltunk. 

A Biennálé teljes programját tartalmazó műsorfüzet ide kattintva letölthető:

X. Kaposvári ASSITEJ Biennálé programfüzet

A Biennáléhoz készült egy kétnyelvű LineUPR mobil applikáció is, amelynek segítségével letöltheted és a mobil eszközödön is használhatod a Biennálé digitális műsorfüzetét! Az alkalmazás tartalmazza a Biennálé összes előadását, programját, valamint  lehetővé teszi a  kategóriák szerinti szűrést és sok más praktikus funkcióval rendelkezik.

Az alkalmazás letöltéséhez kattints ide:

https://magyar-assitej-kozpont.lineupr.com/x-jubileumi-kaposvri-assitej-biennl/

… vagy az alábbi QR-kódra:

FRISSÍTÉS!!!

Most már lapozható formában is hozzáférhető a Biennálé programját tartalmazó online műsorfüzet:

https://issuu.com/f.euridike/docs/x.assitej_bienn_l_2022_program?fbclid=IwAR2anOjGzi4dmJg6a1p5_6VPQi6JkpyeOiE5P1qFTwY_kpaGfKii3BoBodI

Lapozzatok bele a műsorfüzetbe és válogassatok a jobbnál jobb előadások közül!