Második lett női váltónk az idei „Fut a színház” maratonstafétán!

2016. 11. 18.

Büszkék vagyunk a Kolibri női négyes váltócsapatára – Megyes Melindára, Vancsó Évára, Reymeyer Dórára és Bartha Katalinra – akik a 31. SPAR Budapest Maraton Fesztivál „Fut a színház” versenyében 2. helyezést értek el!

A korábbi évektől eltérően a Kolibri Színház idén női csapatot indított az október 9-én megrendezett „Fut a színház” maratonstafétán – a váltó tagjai: Megyes Melinda színésznő, Vancsó Éva nemzetközi kapcsolatokért felelős munkatárs, Reymeyer Dóri kellékes és Bartha Katalin súgó voltak. Az első futó, Megyes Melinda, egyéniben is lefutotta a maratoni távot.

2016-spar-maraton-fut-a-szinhaz_kolibri-kupa

„Idén is bővült a kupagyűjteményünk. Egyike vagyunk azon kevés színházaknak, akik minden eddig megrendezett „Fut a színház” maraton-váltóra küldtünk csapatot és majd minden évben dobogós helyezést sikerült elérnünk. Ezúttal a női váltó kategóriában hoztunk el egy szép kupát…” – mondta el Bodnár Zoltán csapatkapitány, aki Vancsó Évával képviselte a Kolibri futóit a József Attila Színházban megrendezett keddi díjátadón.

ppic_fut_a_szinhaz_2016_dijatado_017_rtg_3737-kolibri

Szedlacsek Emília, az EMMI Kultúráért felelős államtitkárság főosztályvezetője, Bodnár Zoltán, Vancsó Éva és Nemcsák Károly színházigazgató

Szívből gratulálunk női csapatunknak a szép helyezésért!

 

A 2016-os Fut a színház maratonstaféta hangulatát ebben a kisfilmben idézik fel a szervezők:

Itt pedig a József Attila Színházban megrendezett ünnepélyes díjkiosztóról láthattok összefoglalót:

Találkozunk 2017-ben, a Fut a színház 7. évadában!