Készülünk az ünnepekre – Ajándékutalványt bocsát ki a Kolibri

2013. 12. 03.

Decembertől nem csak jegyet, hanem jegyre cserélhető ajándékutalványt is válthatnak színházunkban.

karacsony

 

 

A Pesti Műsor villáminterjúja Novák Jánossal, a Kolibri Színház igazgatójával:

 

Mivel készül a Kolibri az ünnepekre?

 

Két újítást vezetünk be: ajándékutalványokat fogunk kibocsátani, amelyeket jegyre válthatnak a nézők, és nyereményjátékokat hirdetünk a színház Facebook oldalán. A karácsonyi időszakban is játszunk, lesz például Emil és a detektívek, János vitéz, illetve új csecsemőszínházi darabunkat, a Pont, pont, vesszőcskét is láthatják majd, amelyben agyaggal és fával dolgoznak színészeink. Január 11-én pedig bemutatót tartunk.

 

A Doktor Proktort Ön rendezi a norvég Jo Nesbø sikerkönyvéből. Mire számíthat a közönség?

 

Egy kalandos történetre sok zenével. Hősünk egy őrült zseni, aki két dologhoz nagyon ért: a látszólag hasztalan dolgok kitalálásához – mint amilyen a pukipor vagy az egyensúly cipő – és a karamellás puding elkészítéséhez. Doktor Proktor utcájában két magányos gyerek is lakik: a visszahúzódó Lise és a nagy beszélőkével megáldott Bülle. Vajon ők, vagy a békaszerzetté változott Hukk tanár úr és Strobe tanárnő – akik az Öt legyőzhetőnek hívják magukat – képesek lesznek megmenteni a világot az emberevő holdkaméleonoktól?

 

janos_novak

 

 

20 éve igazgat. Hogy látja a gyerek- és ifjúsági színházak helyzetét?

 

Nem létezik világtrend, amihez igazodnunk kéne, nem is vagyunk lemaradva. Egymást inspiráljuk, nálunk is így emelkedhet évről évre a színvonal. Ma már egyre többen felismerik a gyerekkor értékét, s ezzel együtt talán a mi munkánkat is kezdik jobban megbecsülni.

Jegyet és utalványt a www.kolibriszinhaz.hu oldalon, illetve a Kolibri Színház (6. kerület, Jókai tér 10.) jegypénztárában válthatnak. Előjegyzésre a +36 1 311-0870 illetve a +36 1 312-0622 telefonszámokon van mód.