Jön a Csöngő bemutató – Nyílt próbát tartunk!

2014. 02. 02.

Készülő ifjúsági előadásunkhoz színházi nevelési program is kapcsolódik majd. Ennek megismerésére is biztosítunk lehetőséget a Csöngő nyílt próbája után.

KÉSZÜL A CSÖNGŐ:

 

Februárban Kiss Márton Csöngő című darabját mutatja be színházunk a szerző rendezésében. A darab a közelmúltban történt brutális kaposvári kamaszgyilkosság történetére épül.

 

csongo_p2

 

KISS MÁRTON RENDEZŐ A KÉSZÜLŐ DARABRÓL:

 

„Fontos számomra, hogy minél pontosabban, plasztikusabban ábrázoljuk a mai tizenévesek egymáshoz és a környezetükhöz való viszonyát.

 

A célom, hogy egy kortárs színházi előadás formájában megvizsgáljuk azokat az egymást követő eseményeket, amelyek egy ember meggyilkolásához vezetnek, és amelyben észrevétlenül, de mindig, mindenhol jelen van egyfajta hétköznapi kegyetlenség. Akár folyó parton látjuk ezeket a fiatalokat egymással versengeni, hogy ki bírja jobban az alkoholt, akár történelem órán, miközben egy szigorú tanár előtt felelnek, vagy amikor épp erkölcsről és morálról halljuk szónokolni a velük együtt reménytelenül gyerekes felnőtteket”.

 

NYÍLT PRÓBÁT TARTUNK!:

 

2014. február 21-én kerül sor új ifjúsági színházi bemutatónk nyílt próbájára, ahol az előadás megtekintésén kívül lehetőség nyílik az alkotókkal való találkozásra, beszélgetésre, az előadáshoz kapcsolódó színházi nevelési program megismerésére.

 

Időpont: 2014. február 21., péntek, 17.00
Helyszín: Kolibri Pince, VI., Andrássy út 77.

 

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a színház szervezésén Pánti Évánál , kolibriszervezes@gmail.com címen, vagy a 311 08 70, 312 06 22 telefonszámon lehet, 100Ft regisztrációs díj ellenében. A Kolibri Pince szűkös befogadóképessége miatt kérjük, hogy intézményenként maximum 2 db jegyet igényeljenek. Megértésüket köszönjük.

 

Várunk benneteket szeretettel!

A darabról bővebben itt olvashat.