Ismét rajthoz áll a Kolibri Színház

2014. 10. 01.

Október 11. a Futás Napja!

Több mint 70 országból közel háromezer futó érkezik majd a szombati, 29. SPAR Budapest Maratonra, mely idén is a Városligetből indul.

 

A klasszikus 42,195 kilométeres távot egyéniben és váltóban is lehet teljesíteni, de 30 kilométeres Coca-Cola Testébresztő futáson, a 7 kilométeres Minimaratonon, vagy a 2,7 kilométeres Maratonkán is lehet indulni. Ez utóbbi távon gyalogolást is rendeznek, s a szokásoknak megfelelően ezúttal is lesz családi futás (700 méter).

 

A szervező Budapest Sportiroda tájékoztatása szerint a 11.00 órai rajtot Tarlós István főpolgármester lövi majd el, és a szokásoknak megfelelően ezúttal is több hazai híresség részt vesz az eseményen. Az olimpiai bajnok indulók között lesz Kovács István, Szilágyi Áron, Benedek Tibor, Gergely István, Szabó Gabriella és Dombi Rudolf is.

 

futas

Múlt évben tizedikek lettünk, 4 óra 56 másodperc alatt teljesítettük a távot. Csapatunk tagjai voltak: Megyes Melinda, Bárdi Gergő, Bodnár Zoltán és Czupi Dániel.

 

A rendezvény keretén belül 3. alkalommal hirdettek külön versenyt Fut a színház címmel hazai és határon túli magyar színházak, bábszínházak, színházi szakemberek, színházi fesztiválok, színikritikusok, filmsorozatok alkotói számára, akik a jótékonysági nevezési díjjal a Bajor Gizi Színészmúzeumot támogatják.

 

A 4 fős csapatok tagjai egymást váltva 11,6 km – 11 km – 8,2 km – 11,4 km-es szakaszokat futnak a főváros legszebb pontjait érintve, zeneszó kíséretében.

 

A Kolibri Színházat idén Megyes Melinda, Bárdi Gergő, Bodnár Zoltán, és Fehér Dániel képviselik a versenyben.

 

Szurkoljatok nekünk!