Egy perccel tovább… – Tallér Edina lélekjátéka a vendégünk

2013. 11. 02.

Egy perccel tovább… címmel adja elő Tallér Edina lélekjátékát Mester Szilvia és Köleséri Sándor november 12-én, kedden a Kolibri Pincében.

Egy perccel tovább… címmel adja elő Tallér Edina lélekjátékát Mester Szilvia és Köleséri Sándor november 12-én, kedden a Kolibri Pincében. Az előadás előtt és után a Flying Bird Tea House fantasztikus teáit kóstolhatják meg nézőink!

 

Mit rontunk el egy társkapcsolatban? Miért nem működik? Miért hozzuk jelenbe a múlt hibáit? – többek közt ezekre a kérdésekre keres választ a tavasszal a Pepita Ofélia Bárban nagy sikerrel bemutatott kortárs irodalmi felolvasóest.

 

egyperccel

 

Gerner Csaba, egy korábbi előadás rendezője a darabról:

„A darab a női lélek, a társkapcsolat olyan megmutatkozása, amely olyan problémákat tárgyal, feszeget, amelyekről nem szoktunk beszélni. Mi, férfiak, nem értjük, hogy mért csinálja ezt a csaj. Itt egy bizonyos aspektusból fény derül arra, hogy miket hordozhat egy nő magában. Természetesen egy nőnek is tanulságos. Mit ront el egy társkapcsolatban? Miért hozza be a jelenébe a múlt hibáit? Miért nem működik a kapcsolat? Ezzel a lánnyal csúnya dolgok történnek, hoz magával egy olyan múltat, amellyel nagyon nehéz életre kelni. Talál egy fiút, aki meg tudná törni a jeget, ám neki is van viszonya a világhoz…”

 

Részlet a darabból:

„Állítólag a sors, az eleve le van osztva, mint a kezdőlapok a kártyajátékban. De hogy ki nyer, az már rajtunk múlik, mármint a játékosokon. Simán meglehet, hogy tök jó lapjaid vannak, csak rohadtul nem értesz a kártyához, és elszúrod. Meg olyan is van, hogy nem figyelsz a többiekre eléggé, magadra se… Ha a másokét már sejted, a saját lapjaidat pedig ismered, akkor csak ész meg bátorság kérdése az egész. A kártya, az ilyen. Meg, mondjuk, lehet csalni is, ha minden kötél szakad… Van, aki nyerni akar mindenáron… Én viszont sokszor csak lapulok a fűben…”
Tallér Edina lélekjátékát felolvassa:

Mester Szilvia és Köleséri Sándor

Akusztikus gitáron közreműködik: Takács Attila (El Capo, HTRB Hit the Road Band)

Rendező: Koleszár-Bazil Péter

Jegyár: 1200 Ft

Jegyek már kaphatók a Kolibri Színház jegypénztárában!