Sallai Virág a londoni Royal Albert Hallban lépett fel

2014. 11. 06.

Míg a Kippkopp és Tipptopp csapata Japánban járt, színészkollégánk, Sallai Virág a Royal Albert Hallban lépett fel Hajas László csapatában, a 2014-es Alternativ Hair Show-n!

 

Idén 32. alkalommal rendezték meg az Alternative Hair Show-t London egyik legpatinásabb épületében, a Royal Albert Hall-ban, ahol az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a fellépők között szerepelt Hajas László mesterfodrász. Színészkollégánk, Sallai Virág is a fellépők között volt.

 

 

„Mint minden évben, Hajas László idén is egy kis plusszal rukkolt elő, ezúttal szépkorú modelljei léptek “vagány dívákként” a színpadra. (…) A fiatal, csodaszép és extra karcsú modellek mellett viszont valódi élettel töltötték meg a színpadot Hajas László hölgyei és csaltak mosolyt mindenki arcára. Aki élőben látta és saját bőrén érezte a közönség “zúgását”, felejthetetlen élményben volt része” – számolt be a rendezvényről  Hansági Dorka, a fodraszinfo.com-nak.

 

Ezt erősítette meg Sallai Virág is, aki elárulta, se színésznőként, se nézőként még nem tapasztalt akkora lelkesedést a közönség részéről, mint  a Royal Albert Hall-ban.

 

A show bevételét leukémiában szenvedő betegeknek ajánlják fel.  214,000 fontot azaz közel 85 millió forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze a támogatásukra.

 

 Virág fellépéséről képekben:

virag

1.

virag7

2.

virag9

3.

virag2

4.

virag5

5.

virag6

6.

virag8

7.

virag

8.

viragg

9.

Fotó: weberfoto, Kolibri Színház, Sallai Virág