MobilMesék címmel indul a Kolibri Színház online sorozata!

2020. 03. 17.

Kedves Nézőink! Mostantól a Kolibri Színház művészei naponta egy-egy mesével, verssel, dallal jelentkeznek, hogy a kényszerszünet alatt se maradjatok színházi élmény nélkül! Nézzetek minket minden nap délután 3 órától a Kolibri Színház Facebook oldalán!

A koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe kerültünk, akárcsak országunkban és a világon sok-sok millióan. Nem tudhatjuk, meddig tart még a színházakat is érintő kényszerleállás, de mi addig is szeretnénk veletek maradni és tartalmas élményekkel színesíteni az otthon töltött napokat – ha nem személyesen, hát online! 

A Kolibri Színház művészei nap mint nap egy-egy mesével, verssel vagy  dallal fognak jelentkezni, amelyeket saját otthonukban, mobiltelefonnal vesznek fel nektek. Ezeket a MobilMeséket a YouTube csatornánkon és a Facebook oldalunkon nézhetitek meg, minden nap délután 3 órától. Ezenkívül időről időre legnépszerűbb előadásainkat is közzétesszük felvételről. Az előadásokhoz kapcsolódóan online drámapedagógiai foglalkozást is tervezünk az iskolások számára.  

Elsőként Novák János, színházunk igazgatója köszönt benneteket és  olvas fel egy mesét:

A további meséket az alábbi lejátszási listában találjátok:

Kolibri MobilMesék Playlist

Fogadjátok szeretettel mesesorozatunkat, és bízzunk közösen abban, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk előadásainkon!