Mikulásra különleges online műsorral készül a Kolibri Színház

2020. 12. 01.

Az ünnep alkalmából az óvodás, az iskolás és az ifjúsági korosztálynak is egy-egy online előadással kedveskedünk, amelyek december 4. este 6 órától december 6. éjfélig lesznek láthatók.

Mikulás hétvégéjén legfiatalabb nézőink a Marék Veronika népszerű meséjéből készült Kippkopp gyerekei című előadást nézhetik meg felvételről, amelyben Kippkopp és Tipptopp kalandos története öt kis gesztenyegyerekkel kibővülve folytatódik.

Kippkopp gyerekei

A kisiskolásoknak a nyolc éve töretlen sikerrel futó János vitéz előadásunkat kínáljuk, amelyben megelevenedik a magyar irodalom tündöklő szépségű, szó szerint elhangzó elbeszélő költeménye.“Egy Petőfi Sándor-mű bemutatása nem lehet kérdés egy gyerekszínházban, amely alapvető feladatának tartja, hogy magyar klasszikusokat is megismertessen az új nemzedékekkel” – fogalmazott Novák János, a Kolibri Színház igazgatója, az előadás rendezője. 

János vitéz

A tizenéves korosztálynak szól Tom Lycos és Stefo Nantsou Kövek című ifjúsági darabja. A megtörtént esetet feldolgozó ausztrál krimit Európa-szerte telt házakkal játszották. A hazai közönség most a Kolibri Színház online terében élvezheti a nagy sikerű előadást!

Kövek

Az online előadások december 4-e péntek 18 órától december 6-a vasárnap éjfélig érhetők el.

Jegyek az alábbi oldalon vásárolhatók:
https://online-kolibriszinhaz.jegy.hu/#/event