Kolibrit a Kolibrinek – Játssz velünk!

2017. 10. 06.

Színházunk fennállásának 25 éves jubileuma alkalmából Facebook nyereményjátékra hívunk: küldj egy kolibrit a kedvenc Kolibris színészednek, és nyerj színházjegyet!

A Kolibri Színház ebben az évadban ünnepli 25. évfordulóját, és ebből az alkalomból számos különleges programmal várjuk közönségünket.

A KOLIBRIT A KOLIBRINEK nyereményjátékban arra kérjük nézőinket – vagy akár a társulat tagjait -, hogy küldjenek egy kolibrit ábrázoló fotót, rajzot, videót  vagy bármi mást a kedvenc Kolibris színészüknek vagy munkatársuknak, ezzel jelezve, hogy elismerik a munkájukat. A kolibris kép egy egész előadásnak is szólhat, és néhány mondatban meg is indokolhatjátok a választásotokat. A saját alkotásoknak különösen örülünk!

A képeket a Kolibri Színház Facebook oldalára üzenetként vagy Messengeren keresztül küldhetitek el 2018. január 10-ig.

A képeket folyamatosan közzé tesszük a Kolibri Facebook oldalán.

A legkreatívabb vagy legtöbb lájkot kapó képek beküldői között színházjegyeket sorsolunk ki, illetve a nyertesek részt vehetnek a jubileumi évad alkalmából rendezett showcase programunk tetszőlegesen választott eseményén. (A 2018. január 21-29. között zajló showcase programunkról részletes tájékoztatást fogunk adni honlapunkon.)

A sorsolás 2018. január 15-én lesz. A szerencsés nyerteseket írásban értesítjük, majd a szervezéssel történő személyes egyeztetést követően vehetik át nyereményüket. 

Szeretettel várjuk a szebbnél szebb kolibriket!