Kampókemp – Bemutató és nyílt nap a Tavaszi Fesztivál keretében

2014. 03. 03.

Új előadásunk, Tom Lycos-Stefo Nantsou: Kampókemp c. ifjúsági színházi drámája a Tavaszi Fesztivál programjának keretében kerül bemutatásra.

tavaszifeszt

 

 

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház új előadása, Tom Lycos-Stefo Nantsou: Kampókemp c. ifjúsági színházi drámája a Tavaszi Fesztivál programjának keretében kerül bemutatásra.

 

A Kampókemp a kamaszkor problémáival, a kamaszkori devianciák kérdéseivel foglalkozik. A látottak-hallottak befogadásához és feldolgozásához a legkülönbözőbb drámapedagógiai módszerekkel és technikákkal lehet közelíteni. A színház nyílt napján ebből kaphattok ízelítőt: lesznek műhelybeszélgetések, drámapedagógiai foglalkozások, közös munka, s természetesen előadás is, melyet a munkában résztvevő gyerekek prezentálnak.

 

StefoStefo Nantsou 

 

A BEMUTATÓHOZ KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK:

 

MÁRCIUS 21. PÉNTEK –  Nyílt Nap a Kolibri Színházban

 

9.00-12.00  Átnevelőtábor – az előadást előkészítő drámás műhelymunka diákokkal. A műhelyt vezetik a színház színházpedagógusai, Egervári György és Kálócz László (zártkörű rendezvény, sajtónyilvános)

 

16.00  Tom Lycos-Stefo Nantsou: Kampókemp  –  nyilvános főpróba

Az előadás után beszélgetés Stefo Nantsou rendezővel, moderátor: Kovács Bálint kritikus

 

19.00  Kampókemp-Kerekasztal-Kolibri vitaszínház – a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ és a Kolibri Gyermek-és Ifjúsági Színház közös programja

A Kerekasztal-Kolibri Vitaszínház ezen az estén új formákat keres. Pimaszul provokál, társadalmi szabályokat hág át, és nem elégszik meg felületes érvekkel. Ki deviáns valójában? Kritikának számít-e a deviáns viselkedés? Hogy kezelhető, kell-e kezelni a devianciát? Ezt a kérdéskört gondolhatjuk végig közösen egy parázs vitaszínházi esten, melyben minden megjelent szereplővé válik.

Közreműködnek: Farkas Atilla, Egervári György, Hajós Zsuzsa, Kálócz László, Nyáry Arnold, Végvári Viktória

(A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni március 10-ig a vegvarivik@gmail.com e-mail címen lehet!)

 

A Nyílt Nap programját a Tavaszi Fesztivál támogatta.

jegyár: 900.-

 

MÁRCIUS 22. SZOMBAT 

 

15.00 Tom Lycos-Stefo Nantsou: Kampókemp bemutató

Zűrös a gyereke? Sokat járatja a száját? Vagy mindig csak tátja? Éjjel kimarad, nappal lemarad? Visszabeszél? Össze-vissza beszél? Nem elég áramvonalas? Vagy csak egyszerűen nem olyanra sikeredett, mint a többiek – és bezzeg Önök, az ő korában? Küldje hozzánk! Mi megjavítjuk!

Az előadást 12 éves kortól ajánljuk.

Az előadás létrejöttét a Tavaszi Fesztivál és a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

 

MÁRCIUS 21-22. PÉNTEK-SZOMBAT

 

Kolibri Tanárműhely – a Kampókemp iskolai feldolgozásának lehetőségeiről. A műhelyt vezetik a színház színházpedagógusai, Egervári György és Végvári Viktória.

(A programon való részvétel regisztrációhoz kötött! Regisztrálni március 10-ig a vegvarivik@gmail.com e-mail címen lehet!)

A programot a Tavaszi Fesztivál támogatta.