Idén is fut a Kolibri Színház!

2016. 10. 08.

Színházunk dolgozói idén is rajthoz állnak a 31. SPAR Budapest Maraton Fesztivál „Fut a színház” váltóversenyében. Drukkoljunk nekik együtt október 9-én!

Magyarország legnagyobb szabadidősport rendezvényén belül idén 6. alkalommal hirdetnek külön versenyt a színészek és színházi emberek számára, akik 4 fős váltóban is teljesíthetik a klasszikus 42,2 kilométeres maratoni távot. A tavalyi Flora Maratonstafétán már harminc színházi csapat érkezett célba, ami jelentős ugrás a hat évvel ezelőtti, akkor még kísérleti jelleggel rajtolt, nyolccsapatos mezőnyhöz képest.

spar-maraton-2014_kolibri-csapat

A 2014-es Kolibris csapat: Megyes Melinda, Bodnár Zoltán, Bárdi Gergő és Fehér Dániel

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a Kolibri Színház a kezdetektől fogva részt vesz a versenyen, sőt a 2015-ös „Fut a színház” maratonstafétán vegyes csapatunk az első helyet szerezte meg!

 

ppic__jan7028 

Bodnár Zoltán csapatkapitány, valamint a győztes váltó két tagja, Bárdi Gergő és Nizsai Dániel a tavalyi ünnepélyes díjátadón a Vígszínházban

A Kolibri Színház idén női csapattal indul a „Fut a színház” váltóversenyen, amelynek tagjai: Megyes Melinda színésznő, Vancsó Éva nemzetközi kapcsolatokért felelős munkatárs, Reymeyer Dóri kellékes és Bartha Katalin súgó. Az első futó, Megyes Melinda, egyéniben is lefutja a maratoni távot.

Hajrá, lányok! Szurkolunk nektek vasárnap!