Fut a színház! – A díjkiosztón jártunk

2013. 11. 20.

Ünnepélyes keretek között adták át november 14-én, a Vígszínházban, a 28. SPAR Budapest maraton színházi csapatainak az okleveleket és serlegeket. Videót is láthattok a futókról és a díjkiosztóról.

A 28. Spar Budapest Nemzetközi Maraton Fesztivál „Fut a színház” stafétájában 22 csapat vett részt. A Kolibri Színházat Megyes Melinda, Bárdi Gergő, Bodnár Zoltán és Czupi Dániel képviselte, akik 4 óra 56 másodperc alatt teljesítették a távot, így tizedikek lettek a kategóriában.

 

futoink

 

A november 14-i ünnepélyes díjkiosztón szinte hiánytalanul megjelent minden csapat a Vígszínházban. A házigazda, Eszenyi Enikő adta át a kupákat a férfi váltók tagjainak, köztük az első helyezett Vígszínház stafétájának – Molnár Áronnak, Hamp Gábornak, Józan Lászlónak és Géczi Zoltánnak.

 

Azokról is szó esett, akik először vállalkoztak a teljes táv megtételére: Csőre Gábor, Zöld Csaba, és színházunk művésze, Megyes Melinda is a maratonisták közé tartozott. Az egyéni verseny győztese ez alkalommal Csőre Gábor lett, aki 42. születésnapján ajándékozta meg magát ezzel a 42 kilométerrel, és már most bejelentette: jövőre magával viszi barátját Pindroch Csabát is, aki jövőre lesz 42 éves.

 

fut

 

Dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár, aki a küzdősportokban szerzett érdemeket, és maga is többször indult maratoni versenyeken, hangsúlyozta a sport fontosságát, és azt, hogy közel százezerrel több igazolt versenyzőt tartanak ma nyilván, mint a korábbi években.

 

A rendezvény zárásaként a rendező Budapest Sportiroda nevében Kocsis Árpád vezérigazgató a színházi csapatok jótékonysági nevezési díjait, 300000 forintot, a Bajor Gizi Színészmúzeum támogatására ajánlotta fel.

 

Már elérhető egy kisfilm a versenyről – Melindával!:  

Itt a díjkiosztóról készült video tudósítás:

GRATULÁLUNK AZ INDULÓKNAK!

JÖVŐRE IS FUTUNK!