Egész napos műsorral ünnepeltük a Kolibri 30. születésnapját!

2022. 05. 24.

Jubileumi Locspocs előadással, gálakoncerttel és fogadással ünnepeltük május 14-én a Kolibri Színház fennállásának 30. évfordulóját!

A kerek évforduló alkalmából május 14-én egész napos születésnapi műsorral kedveskedtünk közönségüknek: a gyerekeknek és a fiataloknak, azoknak a felnőtteknek és idősebbeknek, akik 30 évvel ezelőtt látták előadásainkat, és azoknak is, akik ma látogattak el hozzánk először.

Délelőtt 10 órától a Locspocs és a sárkánylány című előadásukat láthatták a nézők, A Locspocs-sorozat harmadik epizódja, amelyet márciusban mutattunk be Novák János rendezésében, jubileumi produkció is egyben, hiszen az elbűvölő tengeriszörny története pontosan 30 éve, a Kolibri Színház 1992-es megalakulásakor indult hódító útjára, s kalandjait három évtizede lankadatlan figyelemmel és szeretettel követik kicsik és nagyok egyaránt.

Az előcsarnokban a szokásosos ajánlók helyett az elmúlt 30 év sikerdarabjaiból készült fotóválogatás fogadta a közönséget

Este 19 órától a társulat tagjai egy különleges Gálakoncerttel készültek, amelyen az elmúlt 30 év előadásainak dalaiból adtak elő egy felejthetetlen válogatást – hol megríkatva, hol megnevettetve a velünk ünneplő nézőket. A Gálakoncerten elhangzó dalok mellett művészeink visszaemlékezéseiket, személyes történeteiket osztották meg a közönséggel.

A fantasztikus hangulatról a koncerten készült képek is tanúskodnak:

A koncertet követően a társulat pazar fogadással folytatta az ünneplést.

„Ami jóóóó van a világon…!” – Kolibris dalokkal, Kolibris tortával, igazi Kolibris hangulatban ünnepeltük a 30 éves születésnapunkat!

A Kolibri30 ünnepi rendezvény a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében valósult meg.

Fotó: Éltető Anna