Bors néni filmpremier!

2022. 09. 19.

A nagysikerű előadás most már filmen is látható.

A Kolibri Színház legendás Bors néni előadása alapján készült tévéfilm ingyenesen megtekinthető szeptember 24. 10 órától szeptember 25. éjfélig a Kolibri YouTube csatornáján – az alábbi linken:
 
 
A Bors nénit 1994-es bemutatója óta több mint 500 alkalommal játszottuk, újabb és újabb generációk jönnek el hozzánk, hogy részesei legyenek a varázslatos születésnapnak. Most a szídarab jelenetei Budapest valódi és mesebelien átváltozó helyszínein születnek újjá. Az összesereglett gyerekcsapat a Játékmester segítségével tanulja, énekli Bors néni dalait, amivel 80. születésnapján szeretnék őt felköszönteni.
 
 
A címszerepben Molnár Piroska látható, a filmet Novák János írta és rendezte. A producer Mihályfy Borbála és Pék Csaba, az operatőr Novák Emil, a zeneszerző Novák János, a jelmeztervező Oehler Diána, a látványtervező Végvári Zsófia.
 
A további szerepekben Megyes Melinda, Fehér Dániel, Mult István és Novák János tűnik fel, valamint a KIMI-Kolibri Stúdió növendékei. A közreműködő zenészek: Bornai Szilveszter, Bágyi Balázs, Friedrich Károly, Kaboldy András és Tóth Tamás.
 
Az előadást nézőink az évad második felében láthatják a Kolibri nagyszínpadán.
Addig is: jó szórakozást kívánunk a filmhez!