A Mágikus állatok iskolája 100. előadását ünnepelte!

2022. 11. 06.

November 6-án 100. alkalommal játszottuk a Mágikus állatok iskolája című előadásunkat Novák János rendezésében.

A Margit Auer népszerű könyvsorozatából készült zenés mesejátékot 2017 februárjában mutattuk be a Kolibri Színházban, ahol azóta is nagy sikerrel fut az előadás. Rabat, a kisróka, Henrietta, a teknőc, Juri, a császárpingvin és társaik azonnal meghódították a gyerekek szívét – hiszen “a mágikus állatok különleges lények. Néha úgy tűnik, olvasnak a gondolatainkban. Ismerik a legtitkosabb kívánságainkat. Nagy szerencséje van annak, aki ilyen barátot tudhat maga mellett…

A mesében a valóság ötvöződik a gyerekek képzeletvilágával. A mágikus állatokról senki más nem látja, hogy beszélni tudnak, a külső szemlélő mindig csak egy plüssállatot lát. Mégis, a váratlan jövevény megkönnyíti a gondokkal küszködő gyerekek életét az iskolában, vidám helyzeteket teremt, és izgalmas kalandok várnak kis gazdáikra.

Margit Auer művét Nádori Lídia fordítása alapján Horváth Péter írta színpadra. Az előadás zenéjét Novák János, a dalszövegeket Horváth Péter szerezte. A báb-, jelmez- és díszlettervező Orosz Klaudia, a zenei vezető Kecskeméti Gábor, a koreográfus Lakatos János, a digitális képeket Kovács Ivó készítette. Az előadás rendezője Novák János.

Így ünnepelte a 100. előadást az alkotócsapat:

 

Szeretettel gratulálunk az összes szereplőnek, alkotónak és közreműködőnek!

 

.