A Kolibriben játszik a legsportosabb színésznő

2014. 11. 13.

Ünnepélyes gála keretében adták át a 29. SPAR Budapest Maraton „Fut a színház” programjának díjait a Vígszínházban. Mi is ott voltunk! Megyes Melinda a legsportosabb színésznőnek járó elismerést vette át.

IMG_20141113_200937

 

A 29. SPAR Budapest Maraton „Fut a színház” programjában már 25 színházi csapat indult, ami ebben a kategóriában több mint a háromszorosa a 4 évvel ezelőtti, akkor még kísérleti jelleggel rajtolt mezőnyhöz képest.

 

 

fut_a_szinhaz_dijatado

Középen: Megyes Melinda és Bodnár Zoltán

 

Az ünnepélyes díjkiosztón  a Vígszínházban Eszenyi Enikő adta át a kupákat a férfiváltók tagjainak, köztük a sajátjainak is, a bajnoki címét védő Vígszínház stafétájának (Friedrich Gergely, Hamp Gábor, Józan László, Csöre Gábor), akik 1 perc 20 másodperces előnnyel értek célba a Magyar Állami Operaház statisztáiból összeállt kvartett előtt.

 

A vegyes váltókban az elsőséget a Barátok közt Tv sorozat csapata (Seprényi László, Kiss Péter Balázs, Deutsch Anita, Domokos László) vívta ki, szinte szó szerint, mivel csak 23 másodperccel előzték meg a Kolibri Színház művészeit!

 

IMG_20141113_200527

 

A maratoni távot egyéniben életében először futotta le Rippel Ferenc artistaművész, másodszor színésznőnk, a tavalyi idején 20 percet javító Megyes Melinda, nyolcadszor Bérczes László (Kaposvári Csiky Gergely Színház).

 

Máth István a BSI ügyvezető igazgatója beszédében kiemelte, hogy a társadalomnak ma már nincs olyan rétege, amelyik ne ismerte volna fel a mozgás fontosságát, mint az egészségmegőrzés kulcsát.

 

fut_a_szinhaz_dijatado_2

 

A rendező Budapest Sportiroda a színházi csapatok nevezési díjait jótékonysági céllal a Bajor Gizi Színészmúzeum számára ajánlotta fel. Az összegyűlt 315.000 Ft-os összegről szóló csekket  Máth István  ügyvezető igazgató adta át Szabó Attilának, az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet igazgató helyettesének.

 

A Kolibri csapatát Megyes Melinda, Bárdi Gergő, Bodnár Zoltán, és Fehér Dániel alkották:

IMG_5626

További fotókat itt, illetve Instagram oldalunkon találtok.