Telefonon:

+36 30 637 7483

Személyesen:

Budapest, VI. kerület, Jókai tér 10. szám alatt a Kolibri Színház szervezésén.
Január 6-ig ZÁRVA. 

Az alábbi utalványokat fogadjuk el fizetőeszközként:

Kultúra Erzsébet-utalvány
Szabadidő Erzsébet-utalvány
Ajándék Erzsébet-utalvány
Edenred – Ticket Culture & Sport
Program Ticket utalvány

Jegyáraink a 2020-2021-es évadban

Hasznos információk:

  • Előadásainkra korosztálytól függetlenül gyermeknek és felnőttnek egyaránt jegyet kell váltani.
  • Színházunknak három játszóhelye van, kérjük, tájékozódjanak a megvásárolt jegy alapján, hogy az Önök által választott előadást melyik helyszínen játsszuk.
  • Kolibri Fészek játszóhelyünkön nincsen előterünk, beengedés az előadás kezdete előtt 15 perccel történik, addig csak az utcán lehet várakozni, így nem érdemes sokkal előbb érkezni.
  • Online jegyet vásárló nézőinket kérjük, hogy a zökkenőmentes beengedés érdekében kinyomtatott jeggyel érkezzenek az előadásra. 
  • Jegyet csak elmaradt előadás esetén váltunk vissza, vagy cserélünk be más időpontra!
  • Az előadás kezdete után érkezők csak a szünetben foglalhatják el helyüket.
  • Előadásainkra mozgáskorlátozott nézőinket is várjuk, kérjük, előre jelezzenek, hogy akadálymentesíteni tudjuk a bejáratot!

 

 

 

Online előadások:

https://online-kolibriszinhaz.jegy.hu/#/event

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a november 10-én hatályba lépett, december 7-én meghosszabított új kormányzati rendelet értelmében a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház előadásai 2020.december 31-ig mindhárom játszóhelyen elmaradnak. A megvásárolt jegyek árát visszafizetjük, az alábbi módokon:

A pénztárunkban vásárolt jegyek árát visszautaljuk. Ez ügyben kérjük, vegyék fel a kapcsolatot jegypénztárunkkal telefonon vagy email-ben!

A jegyek személyes visszaváltására jelenleg nem tudunk lehetőséget biztosítani.

A visszautalás folyamatos, de időigényes, ezért megértésüket kérjük.

Az online jegyvásárlóknak az InterTicket Kft. (jegy.hu) automatikusan jóváírja a jegyek árát. (Arra a bankkártyára írja jóvá az összeget, amellyel a vásárlás történt. Erről külön értesítést nem küldenek.)

A visszautalási idő a nagyszámú visszaváltás miatt 30-60 nap is lehet. Türelmüket köszönjük!

Akik a november 21 – december 31. közötti időszakra vásároltak online jegyet, a visszautalás ügyében nem kell nyilatkozniuk, ez automatikusan történik.

A december 19 – 31. közötti időszakra jegyirodákban vásárolt jegyek árát a jegy.hu oldalán szereplő űrlapon lehet visszaigényelni december 27-ig – itt:

https://www.jegy.hu/articles/810/a-kolibri-szinhaz-kozlemenye

Amennyiben kérdésük van, elérhetnek minket a kolibriszervezes@gmail.com email címen, illetve a +3630 6377483 telefonszámon hétköznap 10:00-16:00 óra között.

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk! Addig is szeretettel várunk mindenkit online programjainkon, amelyekről folyamatosan hírt adunk!

A Kolibri Színház Társulata

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA – EGYMÁSÉRT!