Megtartottuk a Rózsakirálylány bemutatóját!

2021. 08. 30.

Nagy sikerrel debütált augusztus 28-án szombaton a Városháza Díszudvarán a Rózsakirálylány – Szent Erzsébet legendája című új előadásunk, Novák János rendezésében.

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából készült színpadi játék Árpádházi Szent Erzsébet életének főbb eseményeit kelti életre a szertartásszínház elemeinek felhasználásával. Az előadásban az élő szereplők mellett megjelennek a térszínház jellegzetes figurái, Orosz Klaudia csodálatos óriásbábjai, térformáló minimáldíszlete és gyorsöltözésben átvehető, korhű jelmezei.

Az ünnepi eseményen nagy örömünkre a színdarab szerzője, Egressy Zoltán is részt vett.

A címszereplőt Nyirkó Krisztina alakítja, a további szerepekben Nizsai Dániel, Krausz Gábor, Török Ágnes, Szívós Károly, Rácz Kármen, Rácz Kriszta, Farkas Éva és Bósz Tamás s.h. látható.

Az előadás dramaturgja Horváth Péter, a szcenikus Farkas István, a zenei közreműködő Kecskeméti Gábor, Novák János rendező munkáját Hajsz Andrea segítette.

 A Rózsakirálylány további előadásai az Eucharisztikus Kongresszus idejében, szeptember 10-én és 11-én láthatók a Városháza Díszudvarán (1052 Budapest, Városház utca 9-11.).

Az előadásról bővebben itt tájékozódhatnak: https://kolibriszinhaz.hu/eloadas/rozsakiralylany/

Szeretettel gratulálunk az összes művésznek, alkotónak és közreműködőnek!

(Az előadásfotókat Németh Anna, a premierfotókat Rupp Anikó készítette)