Legfrissebb bemutatónk, az Emma csöndje is látható hétvégi online műsorunkban!

2021. 01. 27.

Az Emma csöndje mellett a Small Size Napok keretében látható Kippkopp gyerekei és Tekergő, a Rövidzárlat című ifjúsági előadás, valamint a múlt pénteki Cseh Tamás emlékkoncert is szerepel a január 29-31. között elérhető online műsorunkon.

Emma csöndje

Gimesi Dóra Emma csöndje című darabját január 16-án mutattuk be Kuthy Ágnes rendezésében, élő stream közvetítés formájában.

A színdarabot, amely 2019-ben első díjat nyert a Kolibri Színház kortárs magyar szerzők számára hirdetett meghívásos drámapályázatán, Greta Thunberg svéd aktivista élete ihlette. Az előadás amellett, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelem és a klímaváltozás égetően aktuális kérdéseire, egy különös kislány történetén keresztül mesél az egyén felelősségéről, a barátságról és a bátorságról a kisiskolás korosztálynak.

Emma csöndje

A Small Size nemzetközi együttműködés keretében január utolsó hétvégéjén a legkisebbeknek szóló színházat ünnepeljük. A Small Size Days minden évben egy közös eseménysorozatban hozza össze a gyerekeket, családjaikat, tanáraikat és nevelőiket. Idén január 29-31. között online előadások, workshopok és egyéb programok széles skáláját kínáljuk a 0 és 6 év közötti gyerekeknek. Belgiumtól Brazíliáig, Szingapúrtól Svédországig a Small Size tagjai 37 országból várják színes programokkal az érdeklődőket.

A 2021-es Small Size Napok alkalmából a Kolibri Színház két előadást kínál a legkisebbeknek:

Kippkopp gyerekei

Ovis nézőinknek a Marék Veronika népszerű meséjéből készült Kippkopp gyerekei című előadásunkat ajánljuk, amelyben Kippkopp és Tipptopp kalandos története öt kis gesztenyegyerekkel kibővülve folytatódik.

Kippkopp gyerekei

Tekergő

Az Orbán Ottó költeményei alapján, Novák János rendezésében készült csecsemőszínházi előadás varázslatos utazásra hív a gyerekszobában, a kertben, földön, vízen, levegőben és a csillagok között.

Tekergő

Rövidzárlat

Elgondolkodtál már azon, hogy mitől olyan okos, naprakész és figyelmes a telefonod? Minden lépésed megjegyzi, a kedvedre szóló oldalakkal bombáz, és még azt is megpróbálja kitalálni, amire még nem is gondoltál. De vajon mi, pontosabban ki van a kijelző mögött?

Egy különleges eszköz révén most végre beleshetünk a tűzfal mögé, ahol a Süti Akadémia frissen végzett diákjai, a Smart Kommandó éppen bevetésére készül. Megfigyelési területük a Faludi család, akik természetesen a nap nagy részét online töltik, ráadásul egyikük, Erik, a tizenkét éves fiú nem egészen megszokott módon…

Rövidzárlat

Ezenkívül ismét elérhetővé tesszük közönségünk számára a január 22-én, a Magyar Kultúra Napján és egyben Cseh Tamás születésnapján közvetített Ad Libitum – Cseh Tamás születésnapján című emlékkoncertünket.

Az online előadások és a koncertfelvétel január 29. péntek 18 órától január 31. vasárnap éjfélig érhetők el.

Jegyek az InterTicket (jegy.hu) rendszerén keresztül vásárolhatók:

https://online-kolibriszinhaz.jegy.hu/#/event

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik úgy döntöttek, hogy előadásainkra családi vagy támogatói jegyet vásárolnak és ezzel segítik társulatunk további működését!