Járványügyi óvintézkedések a Kolibri Színházban

2020. 08. 28.

Nézőink egészségének védelme kiemelten fontos számunkra. Szeretnénk, ha biztonságos körülmények között látogathatnák színházunkat, ezért az alábbi járványügyi óvintézkedéseket vezettük be.

A Kolibri Színház 2020-2021-es évadra vonatkozó járványügyi intézkedési terve – amely a járványhelyzet fennállásáig érvényben marad: 

Előadásainkat csak egészséges, tünetmentes nézőink látogathatják.

Színházunkban kizárólag egészséges, tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát, munkatársaink testhőmérsékletét minden belépéskor megmérjük.

Nézőink biztonsága érdekében nézőtereinken a létszámot félházban limitáljuk, lehetőséget biztosítva ezzel a biztonságos távolságtartásra.

A közönségforgalmi helyeken – szervezés, előcsarnok, nézőtér, mosdók – munkatársaink és óvodás kor feletti nézőink és  számára egyaránt kötelezővé tesszük a maszk viselését.

Színházunk mindhárom játszóhelyére történő belépés előtt megmérjük nézőink testhőmérsékletét, érintésmentes automata lázmérővel. 37,5 fok feletti láz esetén az előadáson való részvétel járványügyi okokból nem engedélyezett.

Amennyiben egy kiskorú nézőnk az előadás ideje alatt észleli magán a betegség tüneteit, úgy a beteget a gondviselő, illetve az orvos megérkezéséig izoláljuk a többiektől.

Mindhárom játszóhelyünkön a közönségforgalmi területeken, valamint a nézőtéren gyakori takarítást és fertőtlenítést végzünk, különös tekintettel a székkarfákra, ajtókra, kilincsekre, korlátokra, valamint a mosdóban található berendezésekre.

Mindhárom játszóhelyünk teljes területén rendszeres szellőztetést végzünk, valamint a bejárat és a nézőtér között több ponton kézfertőtlenítőket helyezünk el.

Köszönjük, hogy együttműködnek velünk a koronavírus terjedését megelőző óvintézkedések betartásában! 

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA – EGYMÁSÉRT!