Hétvégén rajthoz áll a Kolibri Színház!

2015. 10. 10.

Művészeink idén is részt vesznek a „Fut a színház” programban, amely a 30. SPAR Budapest Maraton keretében hívja versenyre a színházak csapatait október 11-én.

Az ország legnagyobb szabadidősport rendezvényén belül idén 4. alkalommal hirdetnek külön versenyt a színészek és színházi emberek számára, akik 4 fős váltóban is teljesíthetik a klasszikus 42,2 kilométeres maratoni távot. A vasárnapi Flora Maratonstafétán 33 színházi csapat indul, ami óriási ugrás a tavalyi 23-hoz képest!

Tavaly versenyzőink mindössze 23 másodperccel (!) maradtak le a győztes Barátok közt TV sorozat csapata mögött. Lássuk, a 2015-ös maraton mit hoz számukra!

IMG_5626

A 2014-es csapat: Megyes Melinda, Bodnár Zoltán, Bárdi Gergő és Fehér Dániel

 

Ahogy Megyes Melinda, a Kolibri Színház vegyes váltójának egyetlen női tagja elmondta, az idei csapatot rajta kívül Bárdi Gergő és Nizsai Dániel színművészek alkotják, akiket Játsszunk Háry Jánost! – előadásunk vendégművésze, Oberfrank Péter Liszt-díjas karmester erősít. A Bors néniben Lackót alakító Megyes Melinda az utolsó pillanatig színen lesz a Kolibri Színház előadásán, majd biciklire pattan, hogy még elérje csapata utolsó váltását, és 11,4 km teljesítése után befuthasson a célba. A váltóversenyt Oberfrank Péter kezdi 11, 6 km-rel, ezután Bárdi Gergő következik 12,1 km-rel, majd Nizsai Dániel, aki 7,1 km után adja át a stafétát Megyes Melindának.

 

A színművésznő elárulta, hogy reggelente leginkább a Margitszigeten lehet összefutni vele – szó szerint, hiszen itt edz, amikor marad még egy kis ideje a színházi próbák előtt. Kitartó munkájának meg is van az eredménye: 2013-ban és 2014-ben egyéniben is lefutotta a maratoni távot, amiért tavaly elnyerte a legsportosabb színésznőnek járó díjat.

 

   IMG_20141113_200937-480x301

Szurkoljatok velünk a Kolibri Színház csapatának!