Emília és az angyal audionarrációval – Képek az előadásról

2017. 01. 24.

Nagy élmény volt a gyengénlátó gyerekek számára, hogy ezúttal az Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak című előadásunkat tekinthették meg audionarrátor közreműködésével.

Locspocs, a kis tengeri szörny és a Macska voltam Londonban után hétfőn az Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak című zenés mesejátékunkat mutattuk be audionarrációval látássérült nézőink számára. Az előadást kísérő audionarrációnak köszönhetően a Gyengénlátók Általános Iskolájából érkezett diákok a többi nézővel együtt élvezhették Csatárka Emília és toprongyos őrangyala nem mindennapi kalandjait.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a csoportok előre megkapták az előadásra szóló hangos meghívót a bevezető narrációval, amelyből a gyerekek megismerhették a mese rövid történetét és a színpadi látvány egyes elemeit. Az előadás során a párbeszédek között felhangzó narráció írta le számukra a színpadon zajló történéseket, a helyszíneket valamint a szereplők mozgását és gesztusait, ezzel segítve az előadás befogadását. Az előadáshoz az audionarrációt Jobbágy Bernadett készítette. 

Az előadást követően a nézőtéren a gyerekek megismerkedhettek és elbeszélgethettek a színészekkel, ami külön élményt jelentett számukra!

A jó hangulatról az előadáson készült képeink is tanúskodnak:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Fotó: Végvári Eszter