Ünnepeljük együtt a 25. évadot! – Egykori Kolibri stúdiósok jelentkezését várjuk!

2017. 11. 07.

Szeretettel várjuk januári showcase programunkra mindazokat, akik a KIMI szakképzésének keretében a Kolibri Színház Dajka Margit stúdiójában végeztek.

A Kolibri Színház 25. évfordulója alkalmából 2018. január 21-29. között egy 9 napos showcase-t rendezünk, amelyen a saját előadásaink mellett külföldi vendég produkciókat is bemutatunk, valamint lesznek szakmai programok, beszélgetések, találkozások.

Az elmúlt 25 évben nagyon sok stúdiós tanult és szerepelt nálunk, vagy indult innen útjára a további pályája, karrierje. Ezért a showcase program részeként szeretnénk megszervezni egy találkozót, ahol mindenkit szeretettel várunk, aki a KIMI szakképzésének keretében a Kolibri Színház Dajka Margit stúdiójában végzett.

A program még szervezés alatt áll, de a tervek szerint a találkozó lehetséges dátumai a január 26., 27. vagy 28. lennének.

Várjuk a visszajelzéseket, hogy ki tud, ki szeretne csatlakozni ehhez a találkozóhoz, illetve, hogy ráér-e a megadott időszakban. Kérünk, azt is írjátok meg, hogy melyik dátum lenne a legalkalmasabb számotokra.

A visszajelzéseket a Facebook oldalunkra vagy a titkarsag[kukac]kolibriszinhaz.hu címre várjuk.

A további részletekről a későbbiek folyamán egyeztetünk.

Reméljük, sokakkal találkozunk januári jubileumi rendezvényünkön!